Mon-Chou Taart

Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De slagroom en de 2 pakjes mon-chou en een beetje suiker samen opkloppen tot een stevige massa. Verkruimel de tarwe biscuits en meng daar de gesmolten boter door heen druk dit stevig in een springvorm. Over deze bodem smeer je gelijkmatig de mon-chou massa, je moet er wat van over houden om de taart straks te kunnen opspuiten. Over deze mon-chou massa doe je het blikje vlaai vulling. En dan spuit je het geheel mooi op met slagroom. Laat de taart ongeveer 2 uur in de koelkast staan opstijven. Voor de bodem kun je ook gewone biscuits nemen of lange vingers of je kunt natuurlijk gewoon een kant en klare bodem kopen.

Mon-Chou Taart is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Taart met rode pompelmoezen
Nagerecht
Bekijk recept
Slagroomtaart
50 min Gebak
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische taart met prei
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

New York cheesecake
20 min Gebak
Bekijk recept
Paddenstoelensoep & roomkaasballen
50 min Voorgerecht
Bekijk recept
Roggebroodjes met katenspekmousse
15 min Snack
Bekijk recept
Pruimengebak
10 min Gebak
Bekijk recept