Verwarm de oven voor op 180 graden. Bestrijk twee bakplaten met olie. Zeef de bloem in een schaal, meng met de vingertoppen de boter luchtig door de bloem tot het geheel op broodkruimels lijkt. Maak een kuiltje en voeg het grootste gedeelte van de melk toe. Meng het mensel met een mes tot een korrelig geheel. Vorm een bal en leg deze op een met bloem bestoven keukentafel. Deel het deeg in tweeen. Rol elke helft op bakpapier uit tot er een lap van 20 X 30 cm ontstaat, met een dikte van 5mm. Bestrijk het deeg met de tomatenpuree, zorg dat de rand schoon blijft. Meng ui, ananas, ham, cheddar en peterselie. Verdeel dit gelijkmatig over de tomatenpuree en hou de rand vrij. Gebruik het bakpapier als houvast bij het oprollen van het deeg en begin aan de brede kant. Snij elke rol in 8 gelijke plakjes. Leg de rondjes op de bakplaat en bak ze 20 min. tot ze goudbruin zijn.
Pizzarondjes Met Ham En Ananas is een recept van Smulweb.nl