Varkenshaasje Met Gestoomde Aardappel En Broccoli

2
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Smeer het varkenshaasje in met de mosterd en kruid het met peper en zout. Leg het haasje op de ovengrill en schuif er een braadslede onder met een vuurvast kommetje water. Laat het haasje braden in de oven gedurende 15 minuten. Verdeel de broccioli in roosjes en was de aardappelen grondig. Zet ondertussen de stoomkoker op. Stoom dan de ongeschilde aardappelen 20 minuten en voeg 2 minuten voor het einde de broccoli toe. Hak ondertussen de ui en de knoflook fijn en fruit ze in de hete olijfolie. Voeg de uitgelekte tomaten toe, kruid met peper, zout en rozemarijn en laat verder stoven op een zacht vuur. Laat het vlees even rusten op een snijplank, terwijl je de aardaapalen pelt. Snijd het vlees in plakjes en dien het op met de broccoli, de aardappelen en de tomatensaus.

Varkenshaasje Met Gestoomde Aardappel En Broccoli is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pasticcio met drie kazen en broccoli
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broccoli en wortel met gember-chilisaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met cranberry-appelsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Varkenshaasje met champignons
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Varkenshaasje met sausje van melk met salie
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wok met varkenshaasje en boerenkool
Hoofdgerecht
Bekijk recept