Smeer het varkenshaasje in met de mosterd en kruid het met peper en zout. Leg het haasje op de ovengrill en schuif er een braadslede onder met een vuurvast kommetje water. Laat het haasje braden in de oven gedurende 15 minuten. Verdeel de broccioli in roosjes en was de aardappelen grondig. Zet ondertussen de stoomkoker op. Stoom dan de ongeschilde aardappelen 20 minuten en voeg 2 minuten voor het einde de broccoli toe. Hak ondertussen de ui en de knoflook fijn en fruit ze in de hete olijfolie. Voeg de uitgelekte tomaten toe, kruid met peper, zout en rozemarijn en laat verder stoven op een zacht vuur. Laat het vlees even rusten op een snijplank, terwijl je de aardaapalen pelt. Snijd het vlees in plakjes en dien het op met de broccoli, de aardappelen en de tomatensaus.
Varkenshaasje Met Gestoomde Aardappel En Broccoli is een recept van Smulweb.nl