Was de slabladerenen, pocheer ze in de kippenbouillon en laat ze uitlekken. Ontdoe de kaasworst vannhet dunne velletje. Was de peterselie en hak deze fijn. Smelt de kaas, meng er de room en de peterselie door en breng op smaak.Hol het varkenshaas wat uit. Rol de kaasworst in de slabladeren en doe deze dan in het midden van het varkenshaasje. Breng een dikke laag van het kaas-room-peterseliemengsel aan op het vlees, kruid het vlees en wikkel het vlees dan in het varkens netje en bind het dan op en leg deze escalope dan in een niet te diepe braadslede en zet deze gedurende 30 minuten in de oven op 200?C. Was de broccoli in wat water met het runderbouillonblokje. Wrijf de oesterzwammen schoon met huishoudpapier, snijd ze in schijfjes, bak ze in boter en breng ze op smaak met de jenever. Giet er wat room bij, laat ze garen onder deksel, kruid met peper en zout en houd warm. Mix de broccolimet wat bouillon en werk af met room. Laat de jus van het vlees en die van de oesterzwammen inkoken met de Rodenbach, zeef, werk af met wxat room en kruid eventueel nog wat bij. Snijd het vlees, ontdaan van de binddraad, in vingerdikke medaillons. Giet wat saus op de borden, schep er wat broccolipuree op en voorzie op ieder bord 2 medaillons uit het midden stuk van het vlees. Geef de andere schijven (deze van de 2 uiteindes) als er iemand nog een stuk vlees wil. Voorzie ook de oesterzwammen.
Varkensmedaillons Met Oesterzwammen En Broccoli is een recept van Smulweb.nl