GEBRAAD VAN LAMSMANCHETTES MET SAFRAAN

6
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- 1: Strijk de gebraadjes lichtjes in met de olijfolie en schuif ze in de oven. * Zet ze 8 minuten onder de grill. * - 2: Draai het vlees om en giet de basissaus erbij. * Laat nog 5 a 6 minuten verder braden. * Kruid met peper en zout. - 3: Haal het vlees uit de schotel en laat rusten in de uitgeschakelde oven terwijl u de saus afwerkt. - 4: Zeef de saus over een brede pan en voeg de room toe. * Laat op een hevig vuur inkoken.
- 5: (Afwerking de dag zelf) Verdeel de sneetjes, tussen de beentjes door. * Geef er de saus apart bij en serveer met fijne boontjes en kroketten of aardappelgratin. KOOKTIP: vraag aan de slager om de manchettes aaneen te laten. * Zo heb je kleine ′gebraadjes′, van ongeveer 300 g elk.

GEBRAAD VAN LAMSMANCHETTES MET SAFRAAN is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Spaanse ovenschotel met garnalen
70 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cannellinibonen met calamares, saffraan en tomaten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
pasta met doperwtjes en safraan
17 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle Met Heerlijke Verse Garnalen, Tomaten En Safraan
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Orloffgebraad op Italiaanse wijze en tagliatelle met bospaddenstoelen
1 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevuld varkenshaasje met pistachenoten, basilicum en parmigiano
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsgebraad met spek en gestoofde groenten
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Minilamsgebraad in kruidenkorst en mals honingwitlof
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept