Was de zwezerik in koud water. Leg hem in een pan met het water en de azijn. Breng aan de kook, temper de warmte en laat nog 10 min. zacht trekken. Giet af en bedek de zwezerik met schoon koud water. Laat hem 20 min. in een gesloten pan staan. Giet het water af, verwijder vliesjes, adertjes en vet. Snijd de zwezerik in plakken en daarna in blokjes. Roer 2 theel. zout, peper en knoflook door elkaar. Wrijf met dit mengsel de borstholte van de kuikens in. Hak de levertjes fijn. Verhit 3 eetl. boter en fruit de uien glazig. Voeg champignons en levertjes toe en fruit ze 2-3 min. mee. Voeg dan macaroni, zwezerik, room, sherry, resterende 2 theel. zout en peper toe en schep alles voorzichtig doorelkaar. Vul de kuikens met dit mengsel en steek de opening vast met vleespennetjes of touw. verhit de resterende boter in een braadpan en bak de gevulde kuikens rondom bruin. Zet dan de kuikens in een braadslede in een oven van 180 graden C. en laat ze nog 35 min. braden. Bedruip ze vaak met boter.