Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing. in 2 liter water, waarin bouillontabletten zijn opgelost en waarin in plakjes gesneden knoflooktenen zijn toegevoegd. Laat de rijst uitlekken en afkoelen. Houd 6 eetlepels van het kookvocht apart. Maak het vlees droog met keukenpapier en snijd het in blokjes van 1 cm. Bestrooi het vlees met mengsel van zout, peper en paprikapoeder. Verhit 3 eetlepels olie en bak het vlees er, onder voortdurend omscheppen, boven een niet al te hoog afgestelde warmtebron aan alle kanten lichtbruin en het net gaar is. Laat het vlees op een zeef uitlekken. Ontvel de tomaten, halveer ze en neem zaad en vocht weg. Snijd het vruchtvlees in reepjes. Spoel de aubergine onder stromend koud water af. Neem de uiteinden weg. Snijd de aubergine in plakken met een dikte van een halve cm. Strooi wat zout erover en laat de plakken in een vergiet uitlekken. Bestrijk een ovenvaste schaal met een kwastje met olie. Verdeel de helft van de rijst over de bodem van de schaal. Leg de helft van de aubergine plakken erop en verdeel de helft van de tomaten erover. Strooi wat peper erover en spreid het vlees erover uit. Leg daarop de rest van de tomaten. Strooi peper erover. Leg de rest van de augergineplakken erop en dek alles af met de rest van de rijst. Klop in een kom de eieren het apart gehouden kookvocht van de rijst los. Voeg wat zout en peper toe. Schenk het mengsel zo gelijkmatig over de rijst. Bestrooi het gerecht met geraspte kaas. Leg het deksel op de schaal of dek de schaal af met aluminiumfolie. Plaats de schaal in het midden van de tot 200 graden voorverwarmde oven. Reken op een oventijd van 45 minuten. Neem 10 minuten voor de aangewezen tijd deksel of aluminiumfolie van de schaal weg. Dien het gerecht op in de ovenschaal.