Interpretatie Van Het Parfum Carolina

4
30-60 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Passievruchtencreme: pasteuriseer de passievruchtenpulp samen met de eierdooiers, de eiwitten en de suiker op 85?C. Voeg er de geweekte gelatineblaadjes aan toe en meng in de keukenmixer. Zodra de temperatuur lager is dan 50?C voegt u er de boter bij. Laat afkoelen. Bewaar in de koelkast. Gelatine van gekarameliseerde rode vruchten: laat de suiker karameliseren en voeg er water bij zodra hij kookt. Haal de karamel van het vuur zodra hij opnieuw kookt en voeg er dan het fruit en de vanille bij. Laat 30 minuten trekken, voeg de geweekte gelatine toe en laat afkoelen. Bewaar in de koelkast. Gelatine van bloemen: meng alle bloemenwaters samen met de agar-ager en verwarm tot 75?C. Laat afkoelen en breek de massa in staafjes. Peperkoek: laat enkele fijne sneetjes peperkoek in 5 minuten tijd drogen in de oven op 180?C.

Interpretatie Van Het Parfum Carolina is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

CAROLINA SALADE.
20-30 min -
Bekijk recept
Varkensfilets Uit Carolina
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Appeltaart van Carolina
0 min
Bekijk recept
Gebakken Zalm
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Amandel-spinaziesoep
10-20 min -
Bekijk recept