Bramensaus

4
10-20 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pureer de bramen in hun sap met de staafmixer en wrijf de puree dan door een fijne zeef om de pitjes eruit te krijgen. Verwarm de vruchtenpuree in een pannetje en voeg de suiker toe. Roer het bindmiddel los met de kirsch en als het fruit gaat pruttelen roer je de kirsch mengsel erdoor. Erven door laten pruttelen en dan de saus laten afkoelen en goed afgedekt in de koelkast bewaren tot gebruik

Bramensaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Struisvogelbiefstuk met bramensaus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eendenborst met bramensaus en knolselderij-tijmpuree
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
IJsflensjes met bramen-portsaus
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Hazelnootgriesmeelpudding met warme bramensaus
10 min Nagerecht
Bekijk recept

Struisvogelbiefstuk met bramensaus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eendenborst met bramensaus en knolselderij-tijmpuree
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
IJsflensjes met bramen-portsaus
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Hazelnootgriesmeelpudding met warme bramensaus
10 min Nagerecht
Bekijk recept