Snijd 6 plakken pannettone en leg ze in een rechthoekige niet-metalen vorm van ? 20 x 26 cm. Breng de cranberry′s met 2 dl water en de suiker aan de kook en laat ze ? 15 min. koken, zodat de bessen openknappen. Laat de compote afkoelen. Wrijf de compote door een zeef en vul eventueel aan met water tot 31/2 dl vruchtenpuree. Week de gelatineblaadjes in koud water tot ze zacht zijn. Knijp ze uit en los ze op in 1/2 dl heet water. Voeg de suiker toe en laat deze al roerend oplossen. Roer het mengsel bij de cranberrypuree en roer dan af en toe om. Klop de eiwitten en de slagroom apart stijf en leg de slagroom op het eiwit. Zodra de vruchtenpuree lobbig wordt, deze door de eiwit-roommassa spatelen. Verdeel de cranberrybavarois over de pannettone en laat het geheel 3-4 uur in de koelkast opstijven. * Steek 6 rondjes of ovalen (van ? 8 cm doorsnede) uit de bavarois. Verwarm de cranberrygelei iets zodat deze vloeibaar wordt. Bestrijk de bovenkanten van de bavarois ermee en zet de taartjes op met poedersuiker bestoven bordjes. Garneer de taartjes met sneeuwengeltjes. Knip hiervoor engeltjes uit stevig papier. Bestrijk ze dun met plaksel en bestuif ze dik met poedersuiker. Laat liggend drogen.