Pommes Guillaume

10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doorboor de aardappels, en bewaar het uitgeboorde deel.Spoel het zetmeel af, en laat ze even drogen.Zorg ervoor dat je de maat van de appelboor zo kiest dat de wand van de uitgeboorde aardappel(Pommes Zero) ongeveer even dik is als het uitgeboorde deel(Pommes Marie) Frituur voor bij 170 graden, laat ze afkoelen, en bak ze af bij 180 graden.

Pommes Guillaume is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker


Aardappelwaaiers uit de oven
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde gamba's met aardappelchips
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-knolselderijgratin
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Stamppotje met gepofte knoflook en chorizo
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept