Forel Met Pikante Vissaus

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Meng de ansjovispasta met de yogonaise, een theelepel sambal en de fijngeknipte bieslook. Verwarm de grill voor op de hoogste stand. Dep de forellen goed droog. Bestrijk ze met een beetje olie en leg ze op een grill-rooster. Schuif het rooster op 15 cm onder de hete grill en grilleer de forellen in 4 tot 5 minuten per kant gaar. Leg de forellen op warme borden en schep er de saus bij.

Forel Met Pikante Vissaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Oesters in bieslookvinaigrette
10 min Snack
Bekijk recept

Forel met kruidenvulling
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Forel met spek in pakketje
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Forel met riesling
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte forelpuree met dragondressing en asperges
20 min Voorgerecht
Bekijk recept