1 Snijd de bolletjes op 3/4 van de hoogte door. Hol de bolletjes en kapjes uit zonder de korstjes van het bolletje te beschadigen.
2 Bestrijk de onderzijde van het brood en de bovenzijde van de kapjes met margarine. Leg de bolletjes en de kapjes met de uitholling naar boven in de koekepan. Sluit de pan zo, dat er toch nog wat waterdamp kan ontsnappen. Zet de pan op de zo laag mogelijk gedraaide warmtebron.
3 Verwarm de rest van de margarine in de steelpan en fruit daarin de ui glazig.
4 Maak de prei schoon. Snijd het witte gedeelte overdwars in dunne plakken. Doe deze met de kerrie in de steelpan.
5 Spoel de mais in de zeef met lauwwarm water af. Laat de mais goed uitlekken.
6 Verkruimel het uit de bolletjes genomen brood. Doe dat met de wijn en 2 1/2 eetlepels water bij de ui met de prei. Voeg de bieslook toe en laat het mengsel warm worden.
7 Voeg de nootmuskaat, peper en zout toe.
8 Verdeel de inhoud van de pan over de uitgeholde bolletjes. Plaats de kapjes erop en dien de broodjes direct op.