Stoofvlees Met Bier

4
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bestrooi het vlees met peper en zout en laat het in enkele lepels olijfolie in een braadpan dichtschroeien. Spek, ui en tomatenpuree toevoegen en dit even mee bakken. Bier en fond toevoegen. Knijp het teentje knoflook boven ′t vlees uit. Goed roeren. Deksel op de pan leggen en het vlees op een lage hittebron zachtjes gaar laten stoven. Tomaten toevoegen als het vlees bijna gaar is (de juiste tijd hangt af van de dikte van het vlees). Het geheel, zonder deksel op de pan, nog 15 minuten laten stoven. In de pan serveren. Wie een pan niet zo leuk vindt staan op tafel, kan het geheel ook in een ovenschaal doen en die op een warmplaatje op tafel zetten.

Stoofvlees Met Bier is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Mosselen met bier en room
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Witlofschuitjes met knapperige rijst-amandelballetjes
45 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept
The Elvis
Snack
Bekijk recept

Sappig Italiaans stoofvlees
20 min-
Bekijk recept
Griekse stoofschotel
Bekijk recept
Klassiek stoofvlees met rode wijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidig stoofvlees met rodewijnboter
115 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept