Rendier Met Aalbessen

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Braad het rendiervlees als rood vlees en houd het warm. Blus de braadresten met een glas porto. Breng aan de kook. Voeg 50 cl fond en 100 g aalbessengelei toe. Kruid met zout, peper en een mespuntje kaneel.

Rendier Met Aalbessen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Fruittartaar en mascarpone met cassonade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Rodebessenchutney
45 min Bijgerecht
Bekijk recept
Fruitsalade met marshmallows
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Taart met verse kaas en kleine rode vruchten
35 min
Bekijk recept

Gebakken rendierbiefstuk met gestoofde savooiekool, cantharellenportjus en cranberrycompote
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Rendier in de boom
75 min-
Bekijk recept
Tagliata van rendier, peren in wijn, crumble met spek en geitenkaas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rendier met pijnboompitten, galetten en parmezaan
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept