Laat 25 g boter smelten in een grote pan en fruit de groenten en kastanjes. Voeg knoflook en rozemarijn toe, kruid met peper en zout en bak de groenten goudbruin. Voeg de peterselie toe en laat afkoelen. Laat het filodeeg ontdooien en snij de vellen bij tot vierkanten van 25 cm. Laat de rest van de boter smelten en bestrijk er de vellen mee. Leg telkens 2 vellen in stervorm op elkaar en verdeel de vulling over het deeg. Vouw de buideltjes dicht en leg ze op een ingevette bakplaat. Zet 20 a 25 minuten in een voorverwarmde oven van 180?C. Snij intussen de spruitjes in reepjes. Verhit de olijfolie in een wok, voeg de spruitjes toe en kruid met peper en zout. Hak de hazelnoten fijn. Wok de spruitjes beetgaar en werk af met de noten en notenolie. Warm de veenbessen op.
Filobuideltje Met Pompoen, Gewokte Spruitjes En Veenbessen is een recept van Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Salade van volkorenpasta, tomaten, amandelen en gerookte kip