Kalfslapjes Met Bananen

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Was wat peterselie en hak die fijn. Was de tomaten. Paneer de lapjes a l′anglaise. Pers de citroen uit. Schil de bananen en snij ze in de lengte doormidden. Besprenkel ze met het citroensap en geef er wat nootmuskaat en kaneel over. Laat ze 20 minuten marineren. Smelt 35 gram boter in een pan en sauteer hierin even de bananen aan beide kanten aan, leg dan de deksel op de pan en laat de bananen zachtjes nog even doorsmoren. Smelt de rest van de boter in een pan en sauteer* hierin de kalfslapjes 7 minuten aan elke kant. Snij de tomaten aan schijven. Leg de kalfslapjes op een voorverwarmde schaal, omring ze met bananen, leg er de schijven tomaat bij en strooi er peterselie over.

Kalfslapjes Met Bananen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Banaan met rum en sinaasappel
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Haver-banaanpannenkoekjes
50 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Bananenpannenkoekjes met pecannoten
25 min
Bekijk recept
Ontbijtcake met noten en banaan
15 min
Bekijk recept

Boerenpaté
1u30wachten min Voorgerecht
Bekijk recept
Kalfslapjes gepaneerd met parmezaan
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsstoof met venkel en citroen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cordon bleu met Marsala
Hoofdgerecht
Bekijk recept