Gepocheerde Eieren Met Mosselen En Saffraansaus

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de mosselen open op een hevig vuur en haal ze uit hun schelp. Zeef het kookvocht en laat het op een zacht vuur, met de versnipperde sjalot en de witte wijn, tot de helft inkoken. Voeg er de room en de saffraan bij. Kruid de saus eventueel nog wat bij en voeg er de mosselen en enkele sprietjes bieslook bij. Hou alles warm. Pocheer ondertussen de eieren de eieren in azijnwater. Laat ze uitlekken en snijd het wit mooi rond.

Gepocheerde Eieren Met Mosselen En Saffraansaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zalmtompouce met saffraansaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwtimbaaltjes met saffraansaus
1uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Zalmfilet met saffraansaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gelakte lamskoteletten met sherry-saffraansaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gepocheerde eieren in een nestje van tomaten
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde peer met honing en gorgonzola
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Gepocheerde gamba's, sla en mayonaise van koolzaadolie
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept