Pizza Quattro Stagioni

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bestrooi uw werkblad met wat bloem. Verdeel het deeg in 2 bollen, die u elk apart verder kneedt. Rol het deeg fijn uit (2 a 3 mm). Strijk 2 ovenplaten in met olijfolie, strooi er wat bloem over en leg het pizzadeeg erop. Maak met de vingertoppen een ietwat dikkere boord aan het deeg en strijk het deeg in met olie. Prik er gaatjes in met een vork. Beleg het pizzadeeg met een bodempje tomaten en schik er de gedroogde hesp, de champignons, de artisjokharten en de zeevruchtencocktail op (elk een kwart van de pizza). Verdeel er de kaas over, besprenkel met olijfolie en kruid met oregano, basilicum, peper en zout. Laat 15 min. bakken in een voorverwarmde oven op 225 a 250 ?C.

Pizza Quattro Stagioni is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pizza quattro stagioni
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pizza Quattro Stagioni
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pizza Quattro Stagioni
0 min
Bekijk recept

Spicy aardappelplaatpizza
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pizza quattro gusti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentepizza met gorgonzola
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept