Voeg de gepureerde tomaten, witte wijn, 3 eetlepels koriander en mespunt cayennepeper toe. Breng aan de kook en laat iets inkoken ( eventueel) binden met aardappelmeel wanneer de saus te dun is. Breng op smaak met zout en peper. Neem de mosselen uit de schelpen (bewaar de schelpen). Verkruimel het brood in een schaal. Pureer de mosselen met room, ei, peterselie de rest van de knoflook en brood in de keukenmachine. Breng goed op smaak met cayennepeper en paprikapoeder. Vul de schelpen aan een zijde met het mosselmengsel en knijp ze dicht. Leg de mosselen in een ingevette ovenschaal dicht tegen elkaar. Bak de mosselen in de ovenschaal in 8 a 10 minuten in de voorverwarmde oven. Kook de lintpasta beetgaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Neem de mosselen uit de oven. Schep er de pasta op en leg er de gevulde mosselen op. Schep de tomatensaus er overheen.
Gevulde Mosselen Met Lintpasta In Een Tomaten-koriandersaus is een recept van Smulweb.nl