Varkensfricandeau Met Een Korst Van Tomatentapenade

8
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Fricandeau circa 30 minuten op kamertemperatuur laten komen Vlees bestrijken met olijfolie, op bovenzijde dikke laag tappenademengsel smeren. Vlees in braadslede leggen en in midden van koude oven schuiven Oven inschakelen op 175 graden C. Vlees in circa 45 minuten gaar braden Vlees uit oven nemen en losjes in aluminiumfolie verpakt nog circa 5 minuten laten rusten Braadslede op laag vuur zetten Fond en wijn bij bakvet schenken en aanbaksels losroeren. Jus ongeveer 2 minuten laten koken Boter in klontjes snijden en met garde door jus kloppen Op smaak brengen met zout en peper Fricandeau op buffet voorzichtig in 8 plakken snijden. Eetsmakelijk!

Varkensfricandeau Met Een Korst Van Tomatentapenade is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gnocchi met mediterrane paprikatomatenstoof
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pannenkoeken met hüttenkäse en artisjok
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risottotaartje met kaaskrullen en oesterzwammen
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipkebabs met tapenade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Varkensfilet met hele appeltjes en knoflook
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle vitello tonnato
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Varkensfricandeau met tijmjus en tagliatelle
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saté babi ketjap met kiwi-komkommersalade
75 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept