Sinterklaasrecept Gepocheerde Eendenborst

4
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Breng de bouillon bijna aan de kook. Leg dan de stukken eend erin. Laat gedurende 10-20 min. pocheren. (2,5 cm dik= 20 min. ; 1 cm dik = 10 min.). De marinade is dan naar de opeervlakte van het vlees getrokken, terwijl de binnenkant van de borst prachtig rose is. De smaak is naturel, maar de bouillon Oof fond) heeft aan de oppervlakte een smaakelement achtergelaten

Sinterklaasrecept Gepocheerde Eendenborst is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Velouté van champignons uit de Gascogne streek
35 min
Bekijk recept
Gembereend met shii-take
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van champignons met gerookte eendenborst
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van gerookte eendenborst met roze pompelmoes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Water
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Sinterklaasrecept Aardappel-Mosterdsoep Met Rookvlees
20-30 min -
Bekijk recept
Sinterklaasrecept Kaassoufle
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sinterklaasrecept Gyrossoep
20-30 min -
Bekijk recept