Lams-Biefstukjes Met Mosterdsaus

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bak de biefstukjes op een hoog vuur vuur aan beide kanten bruin, ongeveer 2 minuten iedere kant al naar gelang van de dikte van de biefstukjes. Haal de biefstukjes uit de pan en houdt ze warm! Giet de wildfond bij het braadvet en roer het aanbaksel goed los van de bodem, doe er mosterd naar smaak bij en maak er een gebonden sausje van met behulp van de allesbinder of maizena, maak eventueel op smaak af met peper en zout, leg de biefstukjes terug in de pan en laat ze nog even doorwarmen.

Lams-Biefstukjes Met Mosterdsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met mosterdsaus en frites
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Malse kiprollade met honing-mosterdaus en salade
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktballetjes op brood met spitskool
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zuurkoolstoof met lamsworstjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Shoarma met spitskool en couscous
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscous met amandelen
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gestoomde lentegroenten
35 min Bijgerecht
Bekijk recept