Gamba's Tandoori Met Rijst, Gebakken Ui En Kaneel

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Meng het citroensap met zout naar smaak in een kom, schep er de gamba′s door en laat 1 uur marineren. Doe de overige ingredienten, behalve de gesmolten boter, in een kom en meng ze tot een gladde puree. Schep er de gamba′s onder en laat gedurende 2 uur marineren. Maak ondertussen de rijst. Kook hem beetgaar in lichtgezouten kokend water en laat nadien goed uitlekken. Snijd de ui in reepjes en bak ze goudbruin in boter. Meng ze met de kaneel onder de rijst, kruid met peper en zout en bak alles gedurende 5 minuutjes zachtjes in een pan. Strijk de gamba′s in met de gesmolten boter en bak ze gedurende 6 minuten in een oven van 180?C of op de barbecue. Serveer met de rijst en versier met verse koriander.

Gamba's Tandoori Met Rijst, Gebakken Ui En Kaneel is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Filokaneelkoekjes met kwark
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Opgerolde zuidvruchtentaart met kaneelglazuur
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Appel, kaneel en rozijn
15 min Snack
Bekijk recept
Mandarijnenpuddinkjes
30 min Nagerecht
Bekijk recept

Surf 'n turf van de grill
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde gamba's, sla en mayonaise van koolzaadolie
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met gamba's
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Groentekroketjes, lamsgehaktballetjes, pittige gamba's, bruschetta en salade van courgette
2 uur- Bijgerecht
Bekijk recept