Kabeljauw Met Gemarineerde Tomaten

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 De kabeljauwfilet in blokjes van 2 cm snijden, kruiden met peper en zout, besprenkelen met 2 eetlepels citroensap en een tiental minuten afgedekt in de koelkast laten intrekken.
  • 2 De tomaten pellen, de pitjes verwijderen en het vruchtvlees in blokjes snijden. Het vocht van de tomaten opvangen en zeven.
  • 3 De ui, de peterselie en de knoflook voorzichtig onder de blokjes tomaat mengen. De olijfolie en het vocht van de tomaten eronder mengen, kruiden met peper en zout en afgedekt 20 minuten laten marineren in de koelkast.
  • 4 De kabeljauwblokjes eerst door de bloem, dan door het paneermeel halen en frituren in hete frituurolie. Laten uitlekken op keukenpapier. Opdienen met de gemarineerde tomaatjes.

Kabeljauw Met Gemarineerde Tomaten is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Tomaten-currydip
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept