Bloemkool

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de bloemkoolroosjes in 3 tot 5 minuten beetgaar. Maak een niet te dun beslagje van de bloem,ei,geperste knoflook, peterselie en een scheutje van het verse sap. Braad ondertussen het gedepte varkenshaasje in wat olie met boter aan alle kanten mooi bruin op een matig hoog vuur en laat het daarna nog 5 minuten stoven met een scheutje koksroom erbij. Haal de gekookte stukjes bloemkool door het beslagje en bak ze daarna kort in de wok.

Bloemkool is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolfrittata met paprika en hazelnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkool met Vacherin Mont d´or
5 min Bijgerecht
Bekijk recept

Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolfrittata met paprika en hazelnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkool met Vacherin Mont d´or
5 min Bijgerecht
Bekijk recept