Gegratineerde Varkenshaas

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De gepaneerde varkenshaas aanbraden (licht roze van binnen).Vuurvaste schaal met boter invetten en de ontvelde tomaten in dunne plakken snijden, op de bodem v.d. schaal leggen en bestrooien met wat peper en zout. De gebraden stukken varkenshaas op de tomaat leggen. In een steelpannetje bakje chilisaus en pakje room culinair zachtjes licht warm kloppen en vermengen. Deze over de varkenshaas gieten en wat grof geraspte kaas erover strooien. Kort laten gratineren tot de kaas is gesmolten. Eet smakelijk!

Gegratineerde Varkenshaas is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Zoetzuur varkensvlees met sesam-radijs
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met cranberry-appelsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gegratineerde mosselen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vis en wittekool schotel
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vijgen met pijnappelzaad
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde lychees op de wijze van Reims
20 min Voorgerecht
Bekijk recept