Gevulde Paprika Met Geitenkaas

2
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Aardappels schillen en in blokjes snijden. In magnetronschaal aardappelblokjes met 1/2 dl water afgedekt in magnetron in ca. 2 minuten op vol vermogen (800 Watt) beetgaar laten worden. Afgedekt ca. 2 minuten laten staan. Paprika′s wassen, in lengte halveren en zaadlijsten verwijderen. Bosuitjes schoonmaken en in stukjes van 1 cm snijden. Olijven in vieren snijden. Aardappels afgieten en bosui, olijven, tapenade (2 eetlepels achterhouden) en geitenkaas (in stukjes) erdoor scheppen. Paprika′s opvullen met mengsel en in magnetronschaal zetten. Door rest van tapenade 150 ml water roeren en op bodem van schaal schenken. In magnetron paprika′s in ca. 8 minuten op vol vermogen gaar laten worden.

Gevulde Paprika Met Geitenkaas is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept