1 Een magnetronschaal instrijken met boter, de bodem licht bestrooien met peper en zout. De zeeduivelfilets erin schikken met hun dunste delen naar het midden van de schaal toe. Op smaak brengen met peper en zout. De ansjovisfilets diagonaal op de zeeduivelfilets schikken.
2 De kappertjes goed laten uitlekken en over de vissen verdelen. Enkele nootjes boter erop leggen, de schaal afdekken en zeven minuten in de magnetron verhitten bij 850 W. Uit de oven nemen. De grill voorverwarmen en de bereiding nog twee minuten onder de grill zetten bij 375 W.
3 De tomaten wassen, halveren, kruiden met peper en zout, beleggen met de gemalen kaas en een blaadje basilicum, besprenkelen met olijfolie en twee minuten grillen bij 375 W.
4 De zeeduivelfilets op warme borden schikken, garneren met de tomaat en serveren met aardappelpuree of een sneetje stokbrood.
Geroosterde Zeeduivel Met Ansjovis En Kappertjes is een recept van Smulweb.nl