Zoek
Weense Rundvlees
8
Langer dan 1 uur -
Smulweb.nl
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 stuk runderlende of staartstuk van 1 3/4 kilo
2 eetl. boter
1 theel. zout
1/2 theel. vers gemalen peper
1 ui
gehakt
2 wortels
gehakt
2 raapjes
gehakt
4 gedroogde vijgen
gehakt
1,75 dl. witte wijn
1,75 dl. runderbouillon
8 nieuwe aardappels
4 gemberkoekjes
verkru
Bereiding
Vermeng alle ingredienten in de Romertopf. Leg de deksel op de pot en schuif hem in een koude oven. Zet de oven op 210 C. en laat het vlees in ongeveer 1,5 uur gaar worden. Haal de Romertopf uit de oven en laat hem nog 10 min. staan.
Weense Rundvlees is een recept van
Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Burrito met rundvlees en paprika
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van rundvlees met frambozen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse runderreepjes
15 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept
Tagliatelle van groenten met sinaasappel en worst
Lunchgerecht
Bekijk recept
Weense chocolademelk
10 min
Bekijk recept
Weense rode kool met Wienerschnitzel
30 min-
Bekijk recept
Weense Tafelspitz
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
Bekijk recept