Koedijker Smoor

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schil de uien en de knoflook en hak ze fijn. Pel de tomaten en snijd ze klein. Smelt in een braadpan de boter en bak al roerend het spek, samen met de uien en de knoflook. Doe het vlees erbij, bestrooi het met peper en zout en bak het bruin. Strooi de paprikapoeder erover en blus af met de wijn. Roer de tomaten en de tijm erdoor. Smoor alles zachtjes circa 1 uur met het deksel op de pan. Spoel de zuurkool af en maak die goed los. Doe de kool in de pan en kook hem 15 minuten mee. Roer tenslotte de zure room door het gerecht.

Koedijker Smoor is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Boerenpaté
1u30wachten min Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Spaanse eieren
32 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse andijviestamppot
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept