Garnalenomelet Met Rozemarijn Aardappelen

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Klop de eieren en melk met een handmixer. Voeg daarna peterselie, zout en peper toe en mix het goed door elkaar. Doe de aardappelen in de onderste stoomkorf en bestrooi rijkelijk met rozemarijn. Doe de garnalen in de rijstkom en schenk het eiermengsel er overheen. Zet de rijstkom in de tweede stoomkorf en zet deze bovenop de aardappelen. Stoom het geheel gedurende 30 minuten. Verdeel de garnalenomelet in 4 porties en schep ze met een spatel op 4 voorverwarmde borden. Serveer de rozemarijn aardappelen erbij.

Garnalenomelet Met Rozemarijn Aardappelen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Aardappelpuree
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saucijs met gebakken aardappelen en bloemkool
65 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappel met weekendtoppings
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Wokmie met garnalenomelet
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aziatische garnalenomelet met wortel-sesamsalade
17 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese mie met garnalenomelet
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Garnalenomelet met komkommersalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept