Zwaardvis Met Rode Paprikaboter

2
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bestrooi de vis aan beide zijden met zout en leg hem in een laag in de stoomkorf. Dek af en stoom 12 tot 14 min. tot de vis bijna gaar is maarnog halfgaar in het midden. Zet de stoomkorf op een bord of in de gootsteen en laat nog 2 min staan om uit te lekken en na te garen

Zwaardvis Met Rode Paprikaboter is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gepofte aardappels met gewokte paprika-maïs
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode-paprikaboter
10-20 min -
Bekijk recept
Forel Geroosterd Met Paprikaboter
20-30 min -
Bekijk recept
Paprikaboter
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Pesce spada in camicia con frutto della passione e spaghetti con verdure grigliate (gepocheerde zwaardvis met passievrucht en spaghetti met gegrilde groente)
45 min-
Bekijk recept
Crostata pi pesce spada (zwaardvistaart)
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Salade met zwaardvis
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Vispotje met paprika en tomaat
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept