Pastei Van Kip Met Pistachenoten

4
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De pastei: Doe de kipfilets en het spek door de vleesmolen. Vermeng het vlees met de eieren, half opgeklopte room, de pistachenoten, peper en zout. Wrijf kleine vormpjes in met olie en vul ze met deze mengeling. Zet de vormpjes dan in een ovenschaal die gedeeltelijk gevuld is met water in de oven. Controleer na 20 minuten met een prikker of de pasteitjes vast geworden zijn en verwijder ze uit de oven. Keer ze uit op en bord. De saus: stoof de gehakte ui en de fijngesneden wortel in boter. Voeg de tomatenpuree toe en laat even meebakken. Bestrooi met de bloem en bevochtig daarna met de bouillon. Voeg de tijm en de laurier toe en laat dit geheeld dan op een zacht vuurtje koken gedurende 20 minuten. Zeef de saus, werk ze af met de gehakte dragon en breng op smaak met peper en zout.

Pastei Van Kip Met Pistachenoten is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zelfgebakken vlechtbrood
60 min - Lunchgerecht
Bekijk recept
Brownies met pistachenoten en cranberry's
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Gevulde pepernoten
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Lamsrolletjes met pistachenootjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Griekse pastei
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Surinaamse pastei
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chicken pie - pastei met kip en champignons
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-preipastei met rookworst
20 min-
Bekijk recept