Kantonese Tomatensoep Met Ei.

4
0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Wrijf de tomaten door een zeef, zodat de pitten en harde kernen niet in de soep komen.
- Doe de gezeefde tomaten, de bouillon en de ketjap in de wok en voeg de helft van de uitjes toe.
- Breng aan de kook en laat 2-3 minuten op laag vuur pruttelen.
- Schenk met een heel klein straaltje de losgeklopte eieren in de soep en roer tijdens het gieten stevig met een houten lepel.
- Breng op smaak met wat zout en cayennepeper.
- Schep de soep in verwarmde kommen of borden, bestrooi met de resterende uitjes en dien direct op.

Kantonese Tomatensoep Met Ei. is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolrijst met groente, gele curry en ei
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroerbakte aardappelschijfjes met champignons en ei
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zachtgekookt ei met soldaatje
10 min
Bekijk recept

Kantonese kip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde forel uit het oosten
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kantonese kip met bimi
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kantonese Zoet-zure Saus
10-20 min -
Bekijk recept