Hazenrug Met Appelen, Vijgen En Honing.

4
10-20 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Meng 2 soeplepels honing met de appelwijnazijn, de mosterd, 1 soeplepel peper en zout, en smeer de hazenruggen in met dit mengsel. Schik de hazenruggen in een beboterde ovenschotel, leg er bovenop nog enkele klontjes boter, en laat, naar smaak (rozig 30 min. of goed gebraden 45 min.) in de warme oven bakken. Schuif ook, 20 minuten voor het einde van de braadtijd van de hazenruggen, de appelen in de oven. Snij de verse vijgen in 2 en laat ze, op een zacht vuurtje, stoven in wat boter. Haal de hazenruggen uit de oven, hou ze warm, blus de ovenschotel met de fond, voeg de room toe en breng op smaak met peper en zout.

Hazenrug Met Appelen, Vijgen En Honing. is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Brie-walnotentaartjes met honing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Malse kiprollade met honing-mosterdaus en salade
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme vijgen met geitenkaas en honing
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Croissant met honing en geroosterde amandelen
5 min
Bekijk recept

Gebakken hazenrugfilet met risotto van bospaddenstoelen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hazenrugfilet met Parmaham en zuurkool
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hazenrug met geroosterde groenten
1 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hazenrug, marinade met ahornsiroop
35 min Voorgerecht
Bekijk recept