Kabeljauw Met Honing En Kappertjes

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bak de kabeljauw aan weerskanten goudbruin in een klontje boter. Breng op smaak met peper en zout. Snij de prei in julienne en laat het stoven. Kruid met peper en zout. Meng intussen de kappertjes met het citroensap, de honing en de olijfolie. Laat alles sudderen op een zacht vuurtje. Serveer de kabeljauw op een bedje van prei en overgiet met de kappertjessaus. Versier met plukjes kervel.

Kabeljauw Met Honing En Kappertjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmdip
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Groene asperges met salsa van tomaat, ui en kappertjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Salade met jumbogarnalen, avocado en waterkers
10 min
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept