Kersensoep Met Stracciatella-ijs

2
10-20 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat de kersen uitlekken. Vul de kriek aan tot 2 dl met het sap. Verwarm de kriek in een pannetje samen met kaneel, flink wat zwarte peper (niet bang zijn: is echt lekker), suiker en vanillesuiker. Voeg de kersen toe. Breng het geheel aan de kook en laat even zachtjes doorkoken. Haal dan het pannetje van het vuur. Laat de kersensoep afkoelen en bewaar ze tot gebruik in de koelkast - hij moet door en door koud worden. Voor het opdienen: verdeel de soep over twee diepe borden. Leg een bolletje ijs in het midden van elk bord.

Kersensoep Met Stracciatella-ijs is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Hazelnootsoesjes met ijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Spoom van meloenijs en champagne
10 min
Bekijk recept

Kersensoep Met Kaneelcreme
Langer dan 1 uur - Nagerecht
Bekijk recept
Kersensoep Met Kaneelcreme
Langer dan 1 uur - Nagerecht
Bekijk recept
Kersensoep Met Balsamico
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Kersensoep
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept