Framboos-sorbet En Bladerdeegtaartj-framboos.

6
10-20 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Plaats de bladerdeeg in de zes ingevette bakvormpjes en plaats ze gedurende 30 minuten in de koelkast. Bedek ze met bakpapier. Laat ze 5 minuten voorbakken in de oven. Haal er het bakpapier terug af. Verdeel de frambozen over de taartjes en plaats ze nog eens 5 minuten in de oven om de frambozen wat op te warmen. Meng een ei met 2 eigelen en voeg er de poedersuiker en de verse room aan toe. Giet dit mengsel over de frambozen. Nogmaals 5 minuten in de oven maar hou wel de evolutie van de creme in het oog.

Framboos-sorbet En Bladerdeegtaartj-framboos. is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Yoghurt-vanille panna cotta met rabarber-framboossaus
200 min- Nagerecht
Bekijk recept
Frambozensgroppino
5 min
Bekijk recept
Fruitmousse en flinterdunne honingkoek
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Soestaartjes met framboos
15 min-
Bekijk recept

Yoghurt-vanille panna cotta met rabarber-framboossaus
200 min- Nagerecht
Bekijk recept
Frambozensgroppino
5 min
Bekijk recept
Fruitmousse en flinterdunne honingkoek
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Soestaartjes met framboos
15 min-
Bekijk recept