Knoflookijs.

4
10-20 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Week de gelatine in het koude water. Breng de melk, suiker en het zout aan de kook, en meng daar de gelatine met het water doorheen. Laat afkoelen. Voeg de citroensap en de knoflook toe en laat het mengsel in de koelkast dikker worden. Klop de slagroom niet helemaal stijf en roer deze door het mengsel. Bevries het nu tot het ijs is. Regelmatig roeren of een ijsmachine gebruiken, anders vormen zich kristallen. Dit ijs combineert goed met een vruchtensaus.

Knoflookijs. is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Knoflookijs Met Limoncino
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept
Knoflookijs
Langer dan 1 uur - Nagerecht
Bekijk recept
Knoflookijs
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Knoflookijs
Bekijk recept

Knoflookijs Met Limoncino
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept
Knoflookijs
Langer dan 1 uur - Nagerecht
Bekijk recept
Knoflookijs
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Knoflookijs
Bekijk recept