Indiase Komkommersoep Met Yoghurt & Munt

4
30-60 min -
Soep
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snipper de ui. Was de komkommer, snijd hem overlangs door en schraap de zaadjes eruit. Snijd de komkommer in stukjes. Verhit de olie en fruit hierin de ui 1 min. op laag vuur. Roer er de komijn, het gemberpoeder, de piment en de komkommer door. Schenk er ? water bij, voeg het bouillontablet toe en kook de soep 8 a10 min. tot de komkommer zacht is. Pureer de soep met een staafmixer of in de foodprocessor. Voeg zout naar smaak toe en laat de soep afkoelen. Klop de yoghurt met een garde door de soep en roer er munt door. Zet de soep tot gebruik in de koelkast

Indiase Komkommersoep Met Yoghurt & Munt is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Velouté van doperwten met munt
20 min
Bekijk recept
Kipfilet & munt-citroenricotta
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romatomaten met munt
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Ovenchili
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kip in yoghurt met mangochutney
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kerriesoep met wortel en koriander
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tartaar van mango en pompoen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept