Uien-tomatensoep Met Port

4
20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de olijfolie in een soeppan. Fruit hierin de uien en de knoflook glazig. Schep de tomaten erbij en roerbak 3 minuten. Giet de bouillon en port erbij en roer de tijm erdoor. Kook zachtjes 15 minuten. Serveer de soep in grote kommen. Leg een sneetje brood op de bodem en giet de soep erop.

Uien-tomatensoep Met Port is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Hertenbiefstuk in rodeportsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept
Cranberrybombe
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rendierbiefstuk met gestoofde savooiekool, cantharellenportjus en cranberrycompote
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Rode uien met tijm
Bekijk recept
Hertenbiefstuk in rodeportsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van rode aardappelen, minimaïs, rode paprika, rode uien, koriander en tex-mexkruiden
Bijgerecht
Bekijk recept