Courgettesoep Met Bieslook En Toast

4
20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Oven voorverwarmen op 175 ?C. Brood ontkorsten en op bakplaat in oven aan beide kanten goudbruin roosteren. Sneetjes brood horizontaal doormidden snijden. Dunne sneetjes op bakplaat nog 10 minuten in oven zetten, tot ze omkrullen. Uit oven nemen en iets laten afkoelen. Intussen courgettesoep verwarmen. Melk met roomkaas en 2 el bieslook verwarmen. Warme melk (met behulp van melkklopper of mixer) schuimig kloppen. Soep over vier hittebestendige glazen kommen verdelen. Melkschuim voorzichtig met behulp van eetlepel op soep scheppen en rest van bieslook erover strooien. Kommen op bordje zetten, toast ernaast leggen en soep direct serveren.

Courgettesoep Met Bieslook En Toast is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Boerenpaté
1u30wachten min Voorgerecht
Bekijk recept
Potjesvlees
2u35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Artisjokkenpuree met munt
10 min Snack
Bekijk recept
Zalmdip
10 min Voorgerecht
Bekijk recept

Courgettesoep
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Eenvoudige courgettesoep
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Courgettesoep met pizzabroodjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roggebrood met kaas en soep
10 min
Bekijk recept