Zoek
Pretzels
20-30 min -
Smulweb.nl
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 pak witbroodmix (500 gr.)
25 gr. boter
1,5 el zout
2 el karwijzaad
plastic folie Hulpmiddelen Bakblik
plastic folie Hulpmiddelen - Bakblik
plastic folie Voorbereiding Verwarm de oven voor op 2250C. In kom broodmix
boter en 2 tl zout doen. 3 Dl handwarm water erdoor roeren. Met mixer met deeghaken tot deeg mengen. Deeg ca. 5 min. kneden tot het soepel en elastisch is. Blad bekleden met plastic folie. Deeg in 16 stukken verdelen. Elk stuk op aanrecht tot reep van ca. 1,5 cm rollen en tot krakeling vormen. Op blad leggen. Krakelingen afgedekt met folie op warme plaats ca. 15 min. laten rijzen. Bereidingswijze In kom 2 dl water met 1 el zout door elkaar roeren. Krakelingen een voor een enkele tellen in zout water dopen en op bakplaat leggen. Karwijzaad erover strooien. In midden van oven krakelingen in ca. 15 min. mooi bruin en gaarbakken. Serveertips Pretzels zijn lauwwarm het lekk
Bereiding
In kom 2 dl water met 1 el zout door elkaar roeren. Krakelingen een voor een enkele tellen in zout water dopen en op bakplaat leggen. Karwijzaad erover strooien. In midden van oven krakelingen in ca. 15 min. mooi bruin en gaarbakken.
Pretzels is een recept van
Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Pretzels
15 min
Nagerecht
Bekijk recept
Pretzels met gezouten karamel
2 uur-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marshmallow-rendieren
Snack
Bekijk recept
Kippen-linzenbouillon met pretzels
40 min
Bekijk recept
Pretzels
15 min
Nagerecht
Bekijk recept
Pretzels met gezouten karamel
2 uur-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marshmallow-rendieren
Snack
Bekijk recept
Kippen-linzenbouillon met pretzels
40 min
Bekijk recept