Bretons Gehaktbrood

3
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Dobbelsteentjes brood mengen met yoghurt, 5 min wegzetten, dan eieren, kruiden en zout toevoegen en alles met de mixer goed mengen. Daarna het gehakt erdoor mengen en dan de soepgroenten. Gehakt in vorm doen, aandrukken en met paneermeel en kaas bestrooien. Vorm in koude combimagnetron zetten, temp. 200 graden, magnetron ca 225 watt, gedurende 20-25 min. Kan warm of koud gegeten worden.

Bretons Gehaktbrood is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktbrood
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktbrood met ei en champignons
45 min-
Bekijk recept
Gehaktbrood met ei en champignons
45 min-
Bekijk recept

Bretons gehaktbrood
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bretons Gehakt
20-30 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Bretons varkensvlees
Bekijk recept
Bretons varkensvlees
Bekijk recept