Kook de aardappelen in een grote kookpot met gezouten water. Laat ze schrikken in koud water en schil ze. Was en hak de peterselie. Plet de aardappelen met een vork. Kruid ze met peper en zout. Voeg olijfolie en de gehakte peterselie toe. Pel en versnipper de sjalot. Meng de visfumet, het bier, het citroensap, de honing, de sjalot en de peper in een kookpot. Laat het mengsel tot 2/3 inkoken en zeef het daarna met een puntzeef. Monteer het met de rest van de boter. Schil de citroen à vif en snijd hem in partjes. Bak de tarbotfilets met een nootje boter in een pan. Leg de vis op keukenpapier zodra hij gaar is (en de plakjes van de vis loskomen) en houd hem warm. Plaats in het midden van elk bord een ring in roestvrij staal, die u met puree vult. Druk aan, verwijder de ring en schik een stuk vis op de puree. Giet de saus rond de puree. Garneer het bord met partjes citroen en enkele twijgjes dille
Tarbotfilet Noirmoutier Met Witbier En Peterseliepuree is een recept van Smulweb.nl