Roodbaars Met Kool

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit een pan met wat olijfolie en leg er de brickdeegjes in. Schik daarop de roodbaarsfilets en bak ze langzaam verder aan. Breng op smaak. Snijd de kool in fijne julienne en stoof ze aan in wat boter. Blus na 10 minuten met het truffelsap en de azijn. Werk het geheel op met boter. Versier met plukjes kervel en dien op.

Roodbaars Met Kool is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kool-noedelsalade met amandel en kip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kool met gember
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Beenhamtosti met koolsalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Visblokjes met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kikkererwten met roodbaars in saffraanbouillon
30 min-
Bekijk recept
Roodbaars met komkommersalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Crumble met roodbaars, venkel en courgette
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept