Lamsbout Met Mosterd

0
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De dag zelf: De mosterd van de bout schrapen en vermengen met de slagroom die zich op de bodem van de schotel bevindt. Opzij zetten.Het vlees kruiden met pezo en 50 minuten. in de oven zetten op 210?C. Ondertussen de sjalotten zachtjes fruiten.Aanlengen met de witte wijn en voor de helft laten inkoken.De slagroom met de mosterd bijvoegen en desgewenst bijkruiden. 5 minuten. laten stoven. 5 minuten. voor het einde van de braadtijd van het vlees,overgiet u het met deze saus waar u de peterselie hebt doorgeroerd

Lamsbout Met Mosterd is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Haaskarbonades met mosterd-tijmsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Aardappelspies met mosterd-dilledressing en spek
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Lamsbout met rozemarijn
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van lamsbout
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Auberginegratin met lam en witte saus met feta
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsstoofpot met kweeperen
1 min Hoofdgerecht
Bekijk recept