Kalfsfrikassee Op Z'n Provencaals

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bak de fricassee in de warme olie mooi bruin.Haal uit de pan en stoof er de fijngesnipperde ui in(niet bruinen).Doe er de doos gepelde tomaten bij in stukken gesneden,evenals de in stukken gesneden paprika en de look.Laat 5 min.zachtjes koken en roer af en toe. Doe het vlees terug in de kookpot en doe er peper en zout bij.Bestrooi met de oregano en de rozemarijn.Giet de witte wijn bij.Doe het deksel op de pot en laat 40 min sudderen op een zacht vuurtje.Voeg dan de olijven toe en breng op smaak,laat nog 10 min.doorkoken.Bindt indien nodig met wat maizena.

Kalfsfrikassee Op Z'n Provencaals is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Roerbakschotel met spruiten
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomaten gevuld met Provençaals gehakt
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met tomaten-paprikasaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalkoen met bleekselderij en kruidenjus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept