Eendenborstfilet Met Sinaasappelsaus En Bataat.

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat de eendenborstfilets een uur marineren in de Jerk marinade.In een pannetje de fijngesnipperde ui stoven in wat boter. Bak de eendenborstfilets in een pan met boter naar smaak rood of goed doorbakken. Zet opzij.Blus de pan met het appelsienen- en citroensap en de rum. Voeg de gestoofde ui en de appelsienenmarmelade toe en breng op smaak.Dien de eendenborstfilet op in stukjes gesneden, overgoten met saus en geef er gebakken zoete aardappelen bij met verse kruiden. Versier de borden met schijfjes- en schilletjes appelsien en met physalis.

Eendenborstfilet Met Sinaasappelsaus En Bataat. is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Spinaziesalade met sinaasappeldressing
60 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Portobello gevuld met puree van zoete aardappel
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige vissoep met bataat
40 min- Voorgerecht
Bekijk recept
EGYPTISCHE BATAAT PUDDING
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept

Carpaccio van champignons met gerookte eendenborst
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gebakken eendenborstfilet
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tamme eendenborst met frisse rode biet-carpaccio
30 min-
Bekijk recept
Eendenborstrolletjes met cassisconfituur
25 min Voorgerecht
Bekijk recept